ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

دستور رهبر انقلاب برای تنظیم بازار و رفاه بیشتر مردم

رئیس‌جمهور در جلسه هیأت دولت از دستور رهبر معظّم انقلاب درباره تنظیم بازار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 24
کد خبر: ۱۷۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، هیئت دولت امروز چهارشنبه به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور تشکیل جلسه داد.

 

آن گونه که پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری گزارش داده است، رئیس‌جمهور در بخشی از سخنان خود در این نشست، پس از تشریح اقدامات دولت در زمینه تنظیم بازار گفت: رهبر معظّم انقلاب دستور دادند که در خصوص تنظیم بازار تلاش مجدانه‌ای صورت بگیرد که قطعاً این کار نیز انجام خواهد شد تا شاهد رفاه بیشتر مردم باشیم.

 

یادآور می‌شد حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیام نوروزی امسال خود، مشکل اساسی کشور را همچنان مشکل اقتصادی دانسته و با اشاره به افزایش مشکلات معیشتی مردم در ماههای اخیر تصریح کردند: بخشی از این مشکلات مربوط به مدیریتهای نارسا در زمینه مسائل اقتصادی است که حتماً باید جبران شود، البته برنامه‌ها و تدابیری اندیشیده شده است که این تدابیر باید در طول سال جدید به ثمر بنشیند و مردم آثار آن را احساس کنند.

 

ایشان همچنین در یکی از دیدارهای مردمی خود در ماه‌های پایانی سال گذشته در مهم‌ترین توصیه‌ خود به مسئولان به‌خصوص دولتمردان تأکید کردند: اولویت کاری خود را حل مشکلات معیشتی مردم به‌ویژه قشرهای ضعیف قرار دهید، چراکه این مسئله اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تمرکز دشمن بر مسائل معیشتی مردم گفتند: منابع کشور کم است اما چرا با وجود تذکرات مکرر، جریان‌ها و افرادی، ظالمانه این منابع را می‌بلعند و با دلال‌بازی و انحصارطلبی در تجارت، مانع پیشرفت کشور می‌شوند و در تقویت تولید داخلی کارشکنی می‌کنند.

 

رهبر معظم انقلاب در ادامه، مهم‌ترین کار مسئولان را رسیدگی به مشکلات معیشتی خواندند و افزودند: البته این کار فقط با پول پخش کردن حاصل نمی‌شود، باید مراقب جریان‌ها و دست‌های خطرناک و مضر بود، همچنان‌که این مسائل را بارها با جزئیات در جلسات کاری به مسئولان تذکر داده‌ایم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار